Velkommen til Labmodul  

Professionelle indretningsøsninger i høj kvalitet til laboratorier, hospitaler og skoler. Labmodul producerer systemøsninger, der omfatter både laboratorieinventar, stinkskabe og specialøsninger fra egen fabrik i Danmark. Vi tilbyder ligeledes et bredt produktsortiment af teknisk udstyr.  

Kompetent rådgivning tilbydes af vore konsulenter og den mere specialiserede rådgivning ydes af vore specialister. I projektets allertidligste fase tilbyder vi en uforpligtende snak om, hvordan projektet kan gennemføres, hvordan I får mest muligt ud af budgettet og i øvrigt undgår faldgruberne. 

Totalentrepriser gennemføres fra start til slut og omfatter arkitekt- og ingeniørydelser, myndighedsbehandling, byggeandragender, projektering og gennemørelse af projektet. Vi sørger for, at alle myndighedskrav overholdes og sikrer, at løsningen er optimal på investeringssiden og på den efterøgende drift. 

Showroom er placeret i Rødovre, hvor I kan finde god inspiration og se og mærke kvaliteten. Her viser vi også vore komplette lavenergiløsninger for stinkskabe og rumautomatik. 

Sammensæt dit eget katalog med netop de produkter, du har brug for, og hent det direkte fra hjemmesiden.

Kontakt os på telefon +45 70212189 eller mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for yderligere information. 

 

 

JoomSpirit